Skip to content

Room 4 Kidz Blogg www.room4kidz.se

GÖR PLATS FÖR BARNEN!


På Sköna hems hemsida kan man fråga om råd för inredning av barnrum, här är hela sökningen (länk). Frågorna rör t ex förvaring (självklart), färgval, snedtak, osymmetriskt och en artikel som heter ”fem till femton” som verkar vara bra.

Vi i villa föreslår att vi ska tapetsera med våra minnen på väggarna (länk). Härligt att kunna göra något så fint av alla foton man tar varje år – utöver den årliga kalendern!

Beckers (färg) har kommit med en ny site, Happy Homes, som har lite färginspiration till barnens utrymmen (länk). Man kan göra rätt mycket kul med färg. Ser du någon vara ni gillar – så fråga! Med den erfarenhet jag har från möbelbranschen kan jag nog leta upp den åt dig!

Jag har sökt på engelska också – och fått ett antal amerikanska siter. Men herregud va information det är på dem! Jag blir helt blind! Om du hoppar från den här bloggen till dem – be aware, och ta på ett par tre extra glasögon så du hinner med! Ett tips är att titta längre ner på sidorna, efter alla annonser … Förslag på en lite lättare sida: www.home-design.com, som även har en kategori för tonåringar (länk)

Lycka till!

Annonser

Taggar:, ,

%d bloggare gillar detta: