Skip to content

Room 4 Kidz Blogg www.room4kidz.se

GÖR PLATS FÖR BARNEN!

Ny plattform – det kommer inte att märkas ett dugg! Förrän om ett par veckor! Men nu har jag bestämt att Room4Kidz.se ska byta och då ska det gå undan! Det som du märker är att http://www.room4kidz.se går till den nya – och den är under uppbyggnad och påfyllnad!

De felstavade webadresserna och gamla shoppen funkar fortfarande; www.room4kids.se, www.roomforkids.se och www.roomforkidz.se samt room4kidz.noxshop.se – då ska du hamna i gamla shoppen. Allting funkar som vanligt för leveranser mm, men själva url (adresserna ovan) är det som skiljer – tills allt är på plats!

Men varför ha så många adresser?! Ja, hur många gånger har jag inte skrivit enrio istället för eniro? Och swedbanke.se istället för endast swedbank.se? Då finns det några smarta därute på internet som registrerar de här felsökningarna, och sedan får företagen dyrt köpa tillbaka dem. Jag tog det säkra före det osäkra – också för att det inte är världens vanligaste namn jag har – och köpte alla felstavningar! Alla vägar leder till … www.room4kidz.se !! Snart.

Annonser

Taggar:,

%d bloggare gillar detta: